سفارش تبلیغ
صبا ویژن


نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار . . . . چکنم حرف دگر یاد نداد استادم
سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی:
هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیرانندت و مبداء و منشاء حیات آنانند که اینگونه مرده اند... خون حسین (ع) و اصحابش کهکشانی است که بر آسمان دنیا راه قبله را می نمایاند... پندار ما این است که ما مانده ایم و شهداء رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده و شهداء مانده اند... زندگی زیباست اما شهادت از آن زیباتر است... حب حسین (ع) سرالاسرار شهداست... از عاشورای سال 61 هجری دیگر زمان از عاشورا نگذشته است و همه روزها عاشوراست... کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی بسوی حقیقت نیست... حقیقت هنر نوعی معرفت است که در عین حضور و شهود برای هنرمند مکشوف می گردد... هنر شیدایی حقیقت و تجلی شیدایی است
یک نشریه وابسته به کارگزارن سازندگی بازیر سوال بردن تقدس مسجد جمکران از توجه دولت نهم به این مسجد انتقاد کرد.

مجله "شهروند امروز" در شماره این هفته خود گزارش کوتاه با اننقاد از اختصاص بودجه جداگانه توسط هیات دولت وتوجه ویژه رییس جمهور به مسجد مقدس جمکران، با نقل قول از یک روزنامه نوشت،"وقتی ما مسجد جمکران را تا آنجا از نظر تقدسی بالا می بریم که از مساجدی مثل مسجد الحرام، مسجد النبی، مسجد قبا، مسجد الاقصی، مسجد کوفه ومسجد سهله نیز با فضیلت تر جلوه می کند وبر مشاهد مشرفه نیز تقدم می یابد و... انتظار داریم در دراز مدت این مردم چقدر به این تبلیغات معتقد بمانند و پایه های فکری آنان دچار ارزش وپوکی نشود؟"

این نشریه افزوده است: " اگر چه تاکنون بازهم انتقادات بسیاری به روند رفتاری برخی دولتیان نسبت به اماکن مذهبی به خصوص مسجد جمکران وارد شده است اما به انتقادات توجه چندانی صورت نگرفته و سعی نشده به ابهامات پاسخ داده شود."

این در حالی است که بودجه اختصاص یافته شده به این مکان مذهبی صرف راه سازی و ایجاد خط آهن برای تسهیل رفت وآمد مسافران شده که در گزارش یاد شده به آن اشاره شده است.

این گزارش را می توان نشان مقابله مستقیم گردانندگان این نشریه با باورهای مذهبی مردم دانست.

گفتنی است، تاکنون هیچ یک از علمای اعظم قم نسبت به صحت تقدس مسجد جمکران شبهه ای وارد نکرده اند.
مسجد مقدس جمکران در اطراف قم سالهاست به محلی فرهنگی برای برای دعا و نیایش برای تعجیل در ظهور امام زمان(عج) تبدیل شده است.

دانش به خداوند برترینِ دو دانش است . [امام علی علیه السلام]